Tagrender i Horsens & Skanderborg

Leder du efter en kompetent blikkenslager, som kan montere eller reparere dine tagrender? En pålidelig samarbejdspartner som sikrer dig de bedste løsninger til prisen? Så kontakt KBZINC A/S. Vi udfører kvalitetssikret opsætning af tagrender i Horsens, Skanderborg og omegn. Ønsker du vores hjælp i andre dele af landet, kører vi imidlertid også langt for at sikre dig den bedste service og kvalitet.

Hvilke tagrender skal du vælge?

Som du sikkert har fundet ud af, er der et væld af valgmuligheder, når det kommer til tagrender. KBZINC A/S  har rådgivet private og erhverv om valg af tagrender siden 2007, og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bolig eller virksomhed. Når du skal vælge tagrender, er der flere ting, du bør overveje. Ud over æstetikken, skal du også vælge en holdbar løsning. Du kan desuden sagtens opsætte nye tagrender på et gammelt hus.

Tagrender i zink

Den type tagrende de fleste kender er zink. I gamle dage loddede blikkenslageren dem sammen, men nu til dags limes zinkstykkerne oftest sammen. Ønsker I, at vi lodder dem sammen, kan det sagtens aftales. Nye zink tagrender er meget blanke, men de bliver grålige og patenterede med årene. Zink tagrender er smukke og klassiske, men ikke ligeså holdbare som stål. Er de imidlertid legerede med kobber eller titanium, forlænges levetiden markant. Hos KBZINC A/S  bruger vi ofte tombak legering, som er en ekstra strækbar messing-legering.

Skriv en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt mig endelig.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tagrender i stål

Den stærkeste løsning er ståltagrender. De kan både holde til vind og vejr, samt til at du læner en stige op ad dem, når det er tid til at rense tagrender. Stål tagrender fås også i ekstra stærke udgaver og i flere forskellige farver og med forskellige typer lakering. Alt dette rådgiver vi gerne om hos KBZINC A/S.

Tagrender i aluminium

Har du et hus ved kysten, er aluminium det oplagte valg. Herved får du en stærk løsning, som ikke påvirkes af saltholdige vejrforhold. Aluminium-tagrender samles oftest ved at støde dem sammen, og fås også med en pulverlakeret overflade.

Få et tilbud på en skræddersyet tagrendeløsning

Ønsker du mere information om vores tagrendeløsninger, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et samlet tilbud, tilpasset dine ønsker og behov. Vi producerer selv tagrender i zink og aluminium, ofte med tombak legering. Giv os et kald på 41 28 28 32 eller kontakt os på kb@kbzinc.com . Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til noget?

Ring til os på +45 41 28 28 32