Kviste i Horsens & Skanderborg

Er du på jagt efter en kompetent blikkenslager, som kan lave en ny kvist til din udbygning, eller skal den gamle repareres? Måske er du på jagt efter en samarbejdspartner, som kan lave alle kvist-opgaver i forbindelse med en større entreprise? Uanset hvilke behov du har, kan KBZINC A/S  helt sikkert hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at tilpasse og montere kviste på både nye bygninger og i forbindelse med renovering.

En kvist er ikke bare en kvist

Kvisten er en udbygning på et tag med eget tag og vindue. I nogle tilfælde har kvisten såkaldte flunker, som er sidevinduer. Flugter kvisten med bygningens facade, er der tale om en gavlkvist, mens en kvist med halvtag på bygningens tag, kaldes for en taskekvist.

Ligesom ved alle arkitektoniske detaljer, har valget af kvisttype stor betydning for din boligs udseende. Du kan både vælge en ældre historisk stil eller et enklere stilrent udtryk. Hos KBZINC A/S rådgiver vi dig fra start til slut. Vi besigtiger boligen sammen med dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til din bolig. Den helt rigtige investering, som giver din bolig det udtryk, du drømmer om.

Vi arbejder i aluminium, rustfrit stål, zink og tombak, og uanset hvilke præferencer du har i forhold til farve og materiale, udformer vi altid et skræddersyet tilbud, som imødekommer dine unikke boligdrømme. Vi leverer aftalt kvalitet til tiden, og sikrer dig holdbare løsninger, som du vil glæde dig over mange år fremadrettet.

Skriv en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt mig endelig.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du et tilbud på en ny inddækning, eller reparation af den gamle, udarbejder vi gerne et uforpligtigende tilbud til dig. Vi besigtiger gerne boligen først, så vi kan give dig den bedste pris og aftale tilpasset dine specifikke behov og ønsker. Ring på 41 28 28 32 eller send en mail på kb@kbzinc.com.

Har du spørgsmål til noget?

Ring til os på +45 41 28 28 32