Blikkenslager i
Horsens & Skanderborg

Hos KBZINC A/S udfører vi stort set alt inden for blikkenslagerfaget. Det gælder blandt andet opsætning af tagrender, nedløbsrør, skotrender og inddækninger. Vi fremstiller gerne skræddersyede løsninger.

Det tilbyder vi bl.a.

Materialer

Vi arbejder i en række forskellige materialer og tilbyder løsninger i aluminium, rustfrit stål, zink, naturskifer
og tombak, der er en blanding af kobber og zink.

Uanset projektets størrelse eller type, starter vi altid med at tale dine behov og forventninger igennem. Vi besigtiger også byggegrunden, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Vores tilbud er konkurrencedygtige uden at kvaliteten sænkes. Rådgivningen er høflig og ærlig fra start til slut, og vi overdrager ikke arbejdet, uden at det er blevet kvalitetstjekket.

Skriv en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt mig endelig.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din lokale blikkenslager i Horsens & Skanderborg

KBZINC A/S har hjemme i Horsens og arbejder oftest her og i områderne omkring Skanderborg, men vi udfører også gerne blikkenslagerarbejde i resten af landet. Uanset projektets størrelse og kompleksitet, kan vores kunder forvente aftalt kvalitet til tiden. For at sikre kunderne de bedste vilkår og aftaler, gennemgår KBZINC altid byggeprojektet grundigt, inden der gives et tilbud. Det giver kunden en sikkerhed, som fremmer den gode kommunikation.
I vores værksted har vi egenproduktion af alle vores profiler, tagrender og nedløb, og derfor kan vi fremstille og udføre grundigt udførte special løsninger med kort leveringstid.

Blikkenslager for private

Søger du en kvalitetsbevidst blikkenslager til at udføre forskellige arbejdsopgaver på boligen eller i sommerhuset?

Så kontakt KBZINC A/S. Vi har mange års erfaring og sikrer dig kvalitetshåndværk til fornuftige priser. Lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til prisen. Vi kan tilbyde dig ordentligt håndværk, som holder mange år fremadrettet.

Få et godt tilbud
hos KBZINC A/S

Uanset hvilken type blikkenslager-opgave, du behøver hjælp til, får du professionel rådgivning og service hos KBZINC A/S, og vi rådgiver dig fra start til slut. Lad os sammen finde den bedste løsning til din bolig eller dit byggeri og lad os udarbejde et skræddersyet tilbud til dig.

Ring på 41 28 28 32 eller kontakt os på kb@kbzinc.com, hvis du søger en blikkenslager i Skanderborg, Horsens eller resten af landet.

Som noget nyt, har vi bl.a. udviklet en vedligeholdelsesfri afskærmning til udendørs skraldespande.

Har du spørgsmål til noget?

Ring til os på +45 41 28 28 32