Om K.B ZINC

KBZINC har siden 2007 sikret kunderne kvalitetsbevidst blikkenslagerarbejde i Skanderborg og Horsens samt omkringliggende byer, hvor vi tilbyder veludført håndværk til konkurrencedygtige priser. Virksomheden så dagens lys i forbindelse med et større byggeprojekt på Grønland. Sidenhen er KBZINC A/S vokset stødt, og huser i dag 15 kompetente blikkenslagere og håndværkere, som udfører stort set alt inden for blikkenslagerfaget.
Blikkenslager Kenneth Brønning, som startede virksomheden tilbage i 2007, har over 30 års erfaring inden for faget. Som virksomhedsejer og Mester sikrer Kenneth både private og erhvervskunder kvalitetsløsninger og ærlige samarbejdsaftaler.

Samarbejde med byggefirmaer

Vi arbejder ofte sammen med byggefirmaer som en del af forskellige entreprise-aftaler. Det gælder både i forbindelse med del- og hovedentrepriser. Byggefirmaerne kan forvente høj kvalitet og ordentlighed fra start til slut. Vores medarbejdere bidrager med solid erfaring og er altid opdaterede på de nyeste muligheder og tendenser inden for deres specifikke felt. Kommunikationen og arbejdsgangen er professionel, og det er vigtigt for at nå frem til det bedste resultat for dig som kunde. Hos KBZINC A/S får du med andre ord en samarbejdspartner, du kan regne med.

Skriv en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt mig endelig.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du spørgsmål til noget?

Ring til os på +45 41 28 28 32