Afkskærmning i Horsens & Skanderborg

Selvom de er gode at have, pynter store plastskraldespande til husholdningsaffald sjældent. Med vores speciallavede løsning, kan vi hjælpe dig med at gemme skraldespanden af vejen, så den hverken vælter, når vinden rusker eller generer dit hjems fremtoning. Vores vedligeholdelsesfri afskærmning er både praktisk, nem at holde og pæn at se på.

Afskærmningen leveres med et aluminiumsstel og beklædes med paneler efter din smag.

Vi udfører vores afskærmning efter standardmålene 1230×600 mm, men hvis du ønsker andre mål, laver vi også gerne afskærmning med de mål, du ønsker.

Skriv en besked

Har du nogle forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt mig endelig.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og hør mere

Vi monterer gerne afskærmningen ved din bolig eller i forbindelse med entreprise, men sælger den også direkte fra vores værksted, hvor vi producerer dem. Så kan du selv sætte den op, hvis du foretrækker det. Hvis du ønsker, at vi opsætter et læhegn i forbindelse med etableringen af afskærmningen, er vi også behjælpelige med det.

Ring på 41 28 28 32 eller send en mail til kb@kbzinc.com og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og få et uforpligtigende tilbud på den løsning, der passer til dine behov og drømme.

Har du spørgsmål til noget?

Ring til os på +45 41 28 28 32